SEGRE

ESNOTICIA

Tremp obre la biblioteca i atén trenta usuaris

Obertura gradual amb servei de préstec

Dos usuaris de la Biblioteca Pública de Tremp esperaven ahir el seu torn per recollir un llibre.

Dos usuaris de la Biblioteca Pública de Tremp esperaven ahir el seu torn per recollir un llibre.BIBLIOTECA MARIA BARBAL

Creat:

Actualitzat:

La biblioteca pública Maria Barbal de Tremp va poder obrir ahir al coincidir amb el primer dia de la fase 2 al Pirineu. El centre va obrir només amb el servei de préstec i devolució de llibres i va atendre els trenta primers usuaris. La directora de la biblioteca, Laura Fuses, va explicar que de moment queden exclosos els serveis de consulta de documents, l’àrea d’informàtica i l’accés a les prestatgeries.

“Aquests serveis els anirem incorporant de manera gradual quan es vagin assolint tots els protocols de seguretat establerts per Salut. De moment els continuem oferint via correu electrònic o WhatsApp”, va dir. La biblioteca va obrir de les deu del matí fins a la 1 del migdia i la resposta dels usuaris va ser “molt positiva i van agrair poder venir a agafar algun llibre”, va dir Fuses. Molts dels visitants d’ahir ho feien amb cita prèvia, encara que no era necessari, i van ser atesos al voltant de deu minuts cada un.

La directora del centre va assenyalar que s’aniran aplicant els requisits de seguretat i neteja, com una desinfecció continuada de les instal·lacions i espais comuns i de consulta o l’aforament al 30 per cent de la seua capacitat, fins a arribar a la fase 3 i poder reobrir amb normalitat.

tracking