SEGRE

ENTITATS LLEURE

Golmés obre l'autocine dissabte i recaptarà fons contra el Covid-19

Destinarà un 20% de les entrades a la compra de material per al CAP de Mollerussa

Pere Aumedes, Jordi Castanyé i Jordi Calvís van presentar ahir aquesta iniciativa.

Pere Aumedes, Jordi Castanyé i Jordi Calvís van presentar ahir aquesta iniciativa.J.GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’autocine de Golmés, únic de la demarcació de Lleida i un dels primers a posar-se en marxa aquest estiu a Catalunya, obrirà les portes dissabte vinent amb una pel·lícula sorpresa que s’anunciarà a través de les xarxes socials dies abans de l’esdeveniment. Així ho van anunciar ahir l’alcalde de Golmés, Jordi Calvís; Jordi Castanyé, director del restaurant Resquitx, i Pere Aumedes, de Circuit Urgellenc. Ho van fer a la presentació d’aquesta nova iniciativa, que naix amb l’objectiu de reactivar el lleure a la comarca del Pla d’Urgell en plena crisi del Covid-19.

Les projeccions, cada divendres i dissabte del mes de juny, preveuen reunir uns dos-cents vehicles per sessió, tal com va anunciar SEGRE ahir. Les entrades tindran un preu de 5 euros i es podran adquirir a la pàgina web www.resquitx.com/autocine.

Val a destacar que un 20 per cent de la recaptació es destinarà a ajuts vinculats amb la pandèmia del coronavirus, tal com va remarcar Castanyé. En aquest sentit, Calvís va assegurar que la principal beneficiària serà l’Àrea Bàsica de Salut del Pla d’Urgell.

L’emplaçament de l’autocine serà la zona d’aparcament de l’antiga discoteca Big Ben, en terrenys d’uns 7.000 metres quadrats, aproximadament. L’accés serà des de la carretera N-II i les portes obriran a partir de les vuit de la tarda, per evitar que els vehicles col·lapsin la zona.

La projecció començarà dos hores més tard, a les deu. També hi haurà servei de menjar a través de dos food truck que oferiran entrepans, hamburgueses i patates. Així mateix, es vendran refrescos i crispetes.

Al finalitzar la projecció de la pel·lícula, hi haurà activitats paral·leles, com concerts al jardí del restaurant Resquitx.

Inclourà actuacions de nous talents abans de cada projecció

Abans de la projecció de les pel·lícules, el públic podrà gaudir d’actuacions de grups de música de la zona, i també d’espectacles protagonitzats per nous talents, tal com va remarcar Castanyé. Aumedes va remarcar que la programació inclourà pel·lícules actuals i també clàssiques, així com infantils. Entre les previstes hi haurà Joker i Tauró, un dels clàssics dels autocines americans dels anys setanta. Una gran pantalla inflable d’uns 11 metres s’instal·larà a la zona. L’àudio es podrà sentir des de la ràdio del cotxe a través d’una freqüència que es donarà a conèixer a l’accedir al recinte, segons va detallar Aumedes. Aquesta iniciativa compta amb la col·laboració de l’ajuntament de Mollerussa, que cedirà material com tanques i altres elements per habilitar aquest autocine. També dóna suport a les projeccions l’associació Mollerussa Comercial, que aportarà patrocini entre els socis. Així mateix, es permetrà pagar l’autocine amb molleuros, la moneda oficial de la campanya de reactivació comercial de l’entitat.

tracking