SEGRE

L'Aragó fa retrocedir a fase 2 dos comarques de la Franja

Recomanen no viatjar a la Llitera, Baix Cinca i Cinca Mitjà si no és estrictament necessari

La roda de premsa del govern d'Aragó.

Aragó fa retrocedir a fase 2 tres comarques de la FranjaGobierno de Aragón

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern d’Aragó ha anunciat aquest matí que les comarques de La Llitera, Baix Cinca i Cinca Mitjà tornen parcialment a la fase dos davant del rebrot de casos de coronavirus en localitats com Binéfar, Zaidín, Fraga i Montsó. Segons el govern aragonès, els brots que s’estan donant en aquestes comarques són en població jove, són casos molt lleus i fins i tot asimptomàtics.

Es recomana als ciutadans que resideixin a La Litera, Baix Cinca i Cinca Mitjà no desplaçar-se fora d’aquestes comarques i a la resta de ciutadans no viatjar a aquest territori, si no és estrictament necessari.

Aquest diumenge la Direcció General de Salut Pública d’aquesta comunitat va comunicar 33 nous casos de coronavirus, dels quals 25 es van registrar a les comarques oscenques del Baix Cinca, Cinca Mitjà i La Llitera.

D’ells, 16 es corresponen amb contactes d’afectats ja diagnosticats prèviament i en sis d’ells l’àmbit d’exposició va ser laboral, vinculats al brot en curs en una explotació hortofructícola en la qual ja s’havien notificat vuit casos la jornada anterior.

tracking