SEGRE

EMERGÈNCIES BOMBERS

Sufoquen dos focs agrícoles a Alguaire i Miralcamp

Els Bombers i la segadora a Alguaire.

Els Bombers i la segadora a Alguaire.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Bombers de la Generalitat van sufocar ahir a la tarda dos incendis de vegetació agrícola a Alguaire i Miralcamp, que van calcinar 1,4 i 2,5 hectàrees, respectivament. El primer va ser el del Segrià i es va declarar a les 16.32 hores en un camp de cereal recollit al costat de la carretera A-14, a prop de l’aeroport.

Al lloc van acudir tres dotacions terrestres i dos dotacions aèries. El foc hauria estat causat per una segadora. Posteriorment, a les 19.28 hores, es va produir un incendi a Miralcamp, entre la travessia de la Font i el camí de Gomers i la Bòbila, segons van informar els Bombers, que van desplaçar sis dotacions terrestre i un helicòpter. El foc va arrasar un camp de cereal i de fruiters.

D’altra banda, ahir també hi va haver incendis de matolls a la ciutat de Lleida i Castelldans, que van calcinar poca extensió. El risc d’incendis ha augmentat en els últim dies per culpe de l’increment de les temperatures. A més a més, cal sumar-hi que les abundants pluges han propiciat un volum de vegetació més gran.

Els Bombers i la segadora a Alguaire.

Els Bombers i la segadora a Alguaire.ITMAR FABREGAT

tracking