SEGRE

SERVEIS COMUNICACIONS

La Ribagorça recupera el transport comarcal

A partir del dimecres 1 de juliol

Imatge d’arxiu del Pla de l’Ermita, a la Vall de Boí.

Imatge d’arxiu del Pla de l’Ermita, a la Vall de Boí.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El consell comarcal de l’Alta Ribagorça reactivarà el dimecres 1 de juliol el servei de transport comarcal, que es va suspendre per l’estat d’alarma decretat per la crisi del coronavirus. D’aquesta manera, es tornarà a oferir de dilluns a divendres el trajecte que uneix el Pla de l’Ermita, el Pont de Suert, Vilaller i Vielha.

Per recuperar l’activitat, l’empresa encarregada de prestar el servei ha hagut d’aplicar noves mesures de protecció com la recomanació d’evitar parlar pel mòbil o entre usuaris i l’ús de mascareta i gel hidroalcohòlic.

La presidenta del consell, Maria José Erta, va explicar que, “dins del marc de la prudència, ha arribat el moment de fer un esforç per anar recuperant la normalitat en les activitats i serveis que oferim”. L’horari de sortida des del Pla de l’Ermita serà a les 8.10 hores i arribarà al Pont de Suert cinquanta minuts més tard. A la capital de la comarca efectuarà una parada de mitja hora per sortir cap a Vielha a les 09.30 hores. L’arribada a la capital aranesa està prevista a les 10.20 hores.

tracking