SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Tres intoxicats per un incendi que calcina una casa a l'Albagés

Desallotgen el matrimoni que viu a l'immoble || Set dotacions van treballar en l'extinció i un 80 per cent de l'interior de l'habitatge va resultar afectat

La façana de l’habitatge va quedar en aquest estat després de l’incendi.

La façana de l’habitatge va quedar en aquest estat després de l’incendi.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un incendi va calcinar ahir al migdia l’interior d’una casa a l’Albagés i tres persones que hi havia a dins en el moment en què es va declarar el foc van resultar intoxicades per inhalació de fum, segons van informar els Bombers de la Generalitat. El matrimoni que resideix a l’habitatge va ser, posteriorment, desallotjat ja que les flames van afectar el 80% de l’immoble. L’incendi es va originar a les 11.51 hores per causes desconegudes i que s’estan investigant en una casa situada al carrer Juncosa d’aquesta localitat de les Garrigues.

“El matrimoni i una amiga de la parella, que es trobaven a la planta baixa, han sentit un soroll als pisos superiors i han comprovat que es tractava d’un incendi. Per sort han pogut sortir pel seu propi peu al carrer”, va explicar Víctor Masip, alcalde de l’Albagés, que va acudir al lloc quan va tenir coneixement de l’emergència. Els Bombers van desplaçar-hi set dotacions que, quan van arribar, van comprovar que el foc estava completament estès per tot l’immoble. Per la seua banda, els tres inquilins van resultar intoxicats lleus pel fum i van ser atesos in situ pels sanitaris del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) sense que fos necessari traslladar-los a un centre mèdic. Els efectius no van poder donar per extingit el foc fins a les 14.05 hores.

El foc es va declarar a les 11.51 hores i no van poder donar-lo per extingit fins a les 14.05 hores

Posteriorment van ventilar l’interior i van comprovar l’afectació. L’estructura de la casa no va resultar afectada però sí el 80 per cent de l’interior, de manera que es va acordar el desallotjament dels inquilins. Víctor Masip va assegurar en aquest sentit que “el matrimoni ha decidit quedar-se provisionalment a casa d’uns veïns, els hem ofert el nostre suport i els hem ajudat en la gestió amb l’assegurança de la casa”. Masip va afegir que “ha estat una desgràcia però, afortunadament, no hi ha hagut danys personals”.

tracking