SEGRE

ESNOTICIA

Els Mossos controlen els desplaçaments a l'estació de tren de Lleida

Tanques a l'entrada i pocs passatgers

Control dels Mossos d’Esquadra a l’estació de trens de Lleida.

Control dels Mossos d’Esquadra a l’estació de trens de Lleida.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra controlen els motius dels desplaçaments de les persones que van fins a l’estació de trens de Lleida ciutat i l’entrada està delimitada amb tanques. No obstant, pocs van ser els viatgers que van passar ahir per l’estació. Una d’elles va ser Victoria Varela, que va agafar el tren a la capital del Segrià, on va venir per motius laborals, per tornar a Pamplona, on viu. Una altra va ser Irene García, que treballa a Andorra i viu a Madrid. Va venir des del Principat amb autobús i a Lleida preveia pujar al tren. També Aida Riverola, que estudia a Barcelona i va tornar a Lleida amb tren per estar amb la família. Les tres van coincidir que no van tenir problemes i que en els controls només els van preguntar on anaven i per quin motiu, però no els van demanar documentació.

Fonts de Renfe van explicar que mantindran l’oferta de trens per garantir la mobilitat de treballadors i van assenyalar que tornaran l’import dels bitllets als clients que tenien previst viatjar per algun dels motius no permesos ara al Segrià.

Air Nostrum ofereix als viatgers de la ruta de Lleida a Palma la possibilitat de volar des de Barcelona

En un altre ordre de coses, l’aeroport d’Alguaire es va quedar ahir sense el vol d’Air Nostrum a Palma després que la companyia cancel·lés la ruta pel confinament del Segrià. Fonts de l’aerolínia van explicar que s’ha ofert als passatgers la possibilitat de resituar-los en una altra companyia que cobreixi la ruta entre Barcelona i l’illa de Mallorca.

Val a recordar que els vols de Lleida a Palma es van recuperar divendres després de tres mesos i mig.

tracking