SEGRE

ESNOTICIA

Vallbona de les Monges reobre amb mesures de seguretat

Ús de mascareta i distància obligatòries

Imatge del monestir de Vallbona de les Monges.

Imatge del monestir de Vallbona de les Monges.AGÈNCIA CATALANA DEL PATRIMONI CULTURAL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El monestir de Vallbona de les Monges ha tornat a obrir el públic amb mesures de seguretat per prevenir possibles contagis de coronavirus. Ho va fer el passat 11 de juliol, coincidint amb Sant Benet, ja que l’orde del Cister segueix la seua regla, un codi de vida monàstic marcat pel treball i l’estudi.

Amb la reobertura de Vallbona, ja es poden visitar els tres monestirs de la Ruta del Cister, després que Santes Creus i Poblet obrissin de nou el mes de juny passat.

Aquest serà el primer estiu en què es podrà comprar una entrada única que dóna accés als tres monuments. Es pot adquirir online i té una validesa de dos anys.

Així mateix, la conselleria de Cultura ha adoptat mesures específiques de protecció, informació i senyalització per oferir espais segurs en el marc de la pandèmia. També ha adequat els espais a les normatives actuals i s’han modificat i adaptat els horaris i protocols, tant d’atenció al públic com de neteja, per garantir una correcta atenció als visitants. Aquests hauran de portar sempre la màscara posada, seguir les indicacions del personal responsable dels equipaments i respectar la distància física de dos metres entre persones per evitar contagis.

tracking