SEGRE

EMERGÈNCIES BOMBERS

Moren vuitanta vedells en un incendi en una granja als afores de Cubells

L'amo de l'explotació no va ser conscient del sinistre fins que va anar a treballar

Imatge de la granja de Cubells on ahir van morir 80 vedells calcinats.

Imatge de la granja de Cubells on ahir van morir 80 vedells calcinats.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un incendi va calcinar per complet l’interior d’una granja de vedells situada als afores de Cubells, a la Noguera. El foc es va originar durant la matinada d’ahir i ni els veïns de la localitat ni el propietari de l’explotació no van ser conscients del sinistre fins que l’amo va acudir a la granja per començar la jornada laboral a primera hora del matí. Se la va trobar totalment cremada i amb tots els animals, una vuitantena de vedells, morts.

Llavors, passats pocs minuts de dos quarts de vuit del matí, va avisar els Bombers. Fins al lloc dels fets es van traslladar tres dotacions que l’únic que van poder fer va ser remullar les cendres de les vint quadres que havien cremat.

Es desconeix l’origen de les flames, que van afectar només l’interior de la nau

De moment es desconeix quin va ser l’origen de les flames, que finalment no van afectar l’estructura de la nau. Un veterinari va acudir al lloc per verificar la mort de tots els vedells.

Un altre incendi, aquest a la partida Torres de Sanui de Lleida, va cremar ahir a la tarda al voltant de 4.000 metres quadrats de matolls. L’avís de l’emergència es va produir sobre les quatre de la tarda i fins al lloc es van traslladar dos dotacions dels Bombers de la Generalitat que hi van treballar més d’una hora.

tracking