SEGRE

SUCCESSOS MOSSOS

Detingut un lleidatà després d'una espectacular persecució

Acusat de tràfic de drogues, conducció temerària, resistència i danys || A Abrera, va fugir al donar-li l'alto la Policia Local

El detingut portava a sobre vuit quilos de cabdells de marihuana.

El detingut portava a sobre vuit quilos de cabdells de marihuana.MOSSOS D’ESQUADRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local d’Abrera (Barcelona) van arrestar dimecres passat un home de 36 anys i veí de Lleida que transportava vuit quilos de cabdells de marihuana al cotxe i que va fugir dels agents conduint durant tres quilòmetres per l’autovia A-2 a gran velocitat i en sentit contrari.

La policia catalana va informar ahir mitjançant un comunicat sobre aquest succés que va tenir lloc el passat dia 22 quan una patrulla de la Policia Local d’Abrera va donar l’alto a un vehicle que va desatendre les ordres dels agents i va iniciar una espectacular fugida a gran velocitat pel nucli urbà de la població, sense respectar cap senyalització. Posteriorment, el conductor es va ficar a l’autovia A-2 a gran velocitat, després de saltar-se el semàfor que en regula l’accés, i va conduir en sentit contrari de la marxa per aquesta carretera més de tres quilòmetres, la qual cosa va obligar nombrosos vehicles a esquivar-lo per no tenir un accident.

Va conduir en direcció contrària per l’autovia A-2 durant més de tres quilòmetres

Poc abans d’arribar a Martorell, els policies locals d’Abrera van aconseguir bloquejar-li el pas, moment en què el conductor va abandonar el cotxe i va intentar continuar amb la fugida corrent, però als pocs metres va ser interceptat per una patrulla dels Mossos d’Esquadra que també s’havia unit a la persecució. En el moment de la detenció, l’home es va resistir i va donar diversos cops als agents que intentaven detenir-lo, per la qual cosa van haver de fer ús de la força per reduir-lo. Quan els agents van escorcollar el vehicle del detingut, es van trobar a l’interior vora vuit quilos de cabdells de marihuana totalment preparats per a la venda.

Davant d’aquests fets els Mossos d’Esquadra el van arrestar acusant-lo d’un delicte contra la seguretat del trànsit, conducció temerària, resistència als agents, danys als vehicles policials contra els quals va xocar mentre intentava escapar, i tràfic de drogues. Quan va passar a disposició judicial, el jutge de guàrdia, després de prendre-li declaració, va decidir deixar-lo en llibertat amb càrrecs.

tracking