SEGRE

EMERGÈNCIES INCENDI

Les dos famílies desallotjades a Tàrrega podran tornar al seu pis

El consistori ofereix ajuda als afectats

Estat en el qual va quedar la part posterior del taller, que va ser la més afectada pel foc.

Estat en el qual va quedar la part posterior del taller, que va ser la més afectada pel foc.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Tàrrega ha ofert ajuda a les dos famílies que van ser desallotjades i al taller mecànic que va resultar afectat per un aparatós incendi que es va produir dimecres i en el qual van resultar ferides lleus tres persones. L’alcaldessa, Alba Pijuan, va explicar que “no hem especificat com, però ens mantenim en contacte amb els afectats per fer un seguiment de la situació”.

Pijuan també va dir que els inquilins dels dos pisos afectats tenen familiars a la capital de l’Urgell que els poden acollir. Respecte als ferits, un operari es va fer cremades lleus i va ser atès al CAP, mentre que un dels dos menors que van resultar intoxicats pel fum va ser evacuat a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida per precaució. A més, un home va tenir una crisi d’ansietat.

Per la seua part, l’arquitecta municipal va certificar que l’estructura de l’immoble dels dos habitatges no havia quedat afectada, per la qual cosa quan se’n reparin els desperfectes, les famílies hi podran tornar. La façana de l’edifici, que dóna a l’avinguda de Tarragona, seguia ahir acordonada.

tracking