SEGRE

EQUIPAMENTS SERVEIS

Liciten el bar de L'Amistat per 68.000 €

La renovació de la concessió serà per un termini de 8 anys i comportarà la millora d'elements de l'equipament com la instal·lació elèctrica després de l'adjudicació

Les reunions es faran a la sala polivalent de L’Amistat.

Les reunions es faran a la sala polivalent de L’Amistat.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Mollerussa ha tret a licitació la concessió per a l’explotació del bar del complex cultural i recreatiu L’Amistat per un termini de 8 anys, prorrogable a dos més i amb un pressupost de 68.176 euros. El plec de clàusules preveu que la persona adjudicatària haurà d’executar el projecte tècnic de reforma i adequació de la instal·lació elèctrica de baixa tensió del local. La licitació també tindrà en compte criteris d’adjudicació avaluables per l’oferta de millores presentades com poden ser el revestiment de pintura, la millora de la sortida de fums i la campana de fums o la climatització del bar així com la sala annexa. Aquestes obres, segons l’expedient de contractació, hauran d’iniciar-se abans dels dos mesos següents a la formalització del contracte i també acabaran en el termini de dos mesos.

El termini per presentar les ofertes finalitzarà el dia 21 d’aquest mateix mes, per la qual cosa la previsió del consistori és poder adjudicar aquest servei durant aquesta mateixa tardor.

La reforma de l’espai començarà dos mesos després de la formalització del contracte

S’ha de destacar que aquest projecte de licitació va ser aprovat en el ple municipal del mes de juliol amb els vots a favor de l’equip de govern de JuntsxMollerussa, en contra van votar-hi els d’ERC i el PSC i el PP es van abstenir.

El bar de L’Amistat està ubicat al local annex al teatre i també dóna accés a l’edifici multifuncional. Aquest equipament no ha estat objecte de cap reforma. Tampoc quan es va dur a terme la construcció del nou teatre o després d’habilitar diferents despatxos, entre aquests una sala d’actes, en un edifici annex.

tracking