SEGRE

MUNICIPI XARRADA ?MOLLERUSSA AVUI?

Mollerussa vigilarà amb càmeres els contenidors

Multarà els veïns que deixin les escombraries fora || El consistori anuncia la compra de les antigues oficines de CaixaBank

La xarrada de l’alcalde es va fer aquest any en format online.

La xarrada de l’alcalde es va fer aquest any en format online.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Mollerussa instal·larà càmeres de seguretat a les àrees de contenidors per controlar que els veïns dipositin bé les escombraries. Seran dispositius mòbils que visitaran les diferents àrees (una de les primeres serà el carrer Arbeca), malgrat que hi haurà punts on es col·locaran de forma fixa, encara per definir. El consistori preveu sancions a les persones que deixin les escombraries fora dels contenidors si aquests estan buits o que dipositin mobles a prop de la zona. Així ho va explicar ahir l’alcalde, Marc Solsona, en la xarrada anual Mollerussa, avui, que aquest any no es va fer al teatre L’Amistat, sinó que es va retransmetre en directe per YouTube. L’alcalde va afirmar que la ciutat pateix “un problema greu” en el tema de la neteja viària i va anunciar la creació d’un equip d’intervenció immediata que actuarà quan es detectin actes incívics relacionats amb la via pública.

Solsona va anunciar que el consistori ja ha iniciat la compra de les antigues oficines de CaixaBank, ubicades als baixos del consistori. L’entitat es va traslladar a començaments d’any a un altre edifici de la plaça de l’Ajuntament. Solsona va afirmar que encara no està definit l’ús futur d’aquest espai, malgrat que va apostar per serveis “que requereixin atenció directa als veïns, ja siguin socials o assistencials”.

tracking