SEGRE

Detinguts dos veïns de Bellvís per agredir un home que es van oferir a portar amb cotxe

Imatge de l’exterior de la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Mollerussa.

Imatge de l’exterior de la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Mollerussa.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir divendres passat dos veïns de Bellvís, de 32 i 34 anys, com a presumptes autors d’un robatori amb violència i un delicte de lesions, per agredir un home, que va haver de ser hospitalitzat, al qual es van oferir a portar al seu cotxe. Els fets van tenir lloc el 21 de setembre passat, sobre les deu de la nit, quan dos homes van oferir traslladar en vehicle un altre individu des de Bellvís fins als Alamús.

Durant el trajecte, es van aturar en un camí paral·lel a l’autovia, dins del terme municipal de Bell-lloc, i el van agredir de forma violenta per robar-li 500 euros i un telèfon mòbil. A continuació, van fugir del lloc i van deixar la víctima malferida al voral. La víctima va haver de ser hospitalitzada durant uns dies a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida a causa de les ferides sofertes.

Després d’obrir una investigació, que va finalitzar divendres passat, els Mossos van poder localitzar i detenir els dos agressors. Els dos detinguts, que tenen antecedents, van passar a disposició judicial davant del Jutjat d’Instrucció de guàrdia de Lleida, segons va informar ahir la policia catalana.

tracking