SEGRE

Denunciat per simular un robatori amb violència a Vilanova de Bellpuig

L’església de Vilanova de Bellpuig.

L’església de Vilanova de Bellpuig.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra han denunciat penalment un jove de 21 anys, veí del Pla d’Urgell, com a presumpte autor d’una simulació de delicte i una estafa. Els fets van tenir lloc el 6 de juliol del 2019, quan el jove va denunciar davant de la policia catalana que li havien robat el telèfon mòbil, utilitzant la violència, a Vilanova de Bellpuig. Les gestions dutes a terme pels investigadors han permès constatar que el robatori mai no va existir, i que el propietari del telèfon el va vendre a un conegut i va cobrar de l’assegurança.

Per aquests fets, el jove va ser denunciat dimarts passat per simulació de delicte i estafa. Fins al mes d’agost, els Mossos d’Esquadra han registrat un total de cinc denúncies per delictes d’acusació, denúncia falsa i simulació de delicte a les comarques lleidatanes.

Una xifra per sota de la registrada en el mateix període de l’any passat, en què hi va haver 19 casos coneguts. Així mateix, les denúncies per estafa han augmentat enguany, amb un total de 2.245 fins al mes d’agost, un 7% més respecte de l’any passat.

tracking