SEGRE

La llar d'infants de Vilagrassa reobre aquest dilluns després de complir la quarantena per un cas positiu

Proves PCR ahir a Almenar.

Primer centre escolar tancat a la província de Lleida per positius de covidMagdalena Altisent

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La llar d’infants Picarol de Vilagrassa reobrirà avui dilluns després de complir la quarantena per un cas positiu en un dels nens i després que totes les proves PCR fetes a la resta de nens i nenes (eren un total de 12) i a les 3 docents donessin negatiu, segons va informar a aquest diari l’alcalde, Jordi Serés.

El centre educatiu va comunicar les famílies el 26 de setembre passat que tancaven les portes i aïllaven preventivament tots els nens i docents després de detectar un positiu en un dels nens.

Aquest és el primer centre educatiu de la comarca de l’Urgell que ha tancat per un cas de coronavirus entre els seus alumnes.

D’altra banda, està previst que d’aquí a una setmana també torni a obrir la llar d’infants Blau Cel de Barbens, després d’una quarantena de 14 dies. Va tancar el 26 de setembre després que es detectés un positiu a la guarderia i el menjador. Lleida ha arribat a tenir tres centres educatius tancats per casos de Covid-19, tots llars d’infants. La primera va ser la d’Almenar, que va reobrir la setmana passada després de completar la quarantena, i el van seguir les dels municipis de Vilagrassa i Barbens.

tracking