SEGRE

MUNICIPIS SEGURETAT

Fins a 31 aspirants per cobrir 4 places de policia municipal a Mollerussa

La plaça de l’Ajuntament de Mollerussa.

La plaça de l’Ajuntament de Mollerussa.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 31 persones aspiren a cobrir quatre places de funcionari de carrera a la Policia Local de Mollerussa que van quedar vacants a començaments del 2019 amb la jubilació anticipada dels agents que es van acollir al Reial Decret 1449/2018 que va implantar el coeficient reductor de l’edat de jubilació en favor dels policies al servei de l’administració local.

Aquestes places s’havien cobert de forma interina i ara es reprèn el procés selectiu que va quedar aturat a causa de la Covid-19.

Ahir es van iniciar les proves físiques i en els propers dies se seguirà el procés amb les proves culturals, teòriques i pràctiques. Amb aquestes incorporacions la plantilla de la Policia Local estarà formada per vint agents i dos administratives. El procés de selecció va comptar amb 77 sol·licituds, de les quals se’n van admetre 56 encara que, finalment, només han estat 31 les persones que s’han presentat a les proves.

Una vegada superat el procés selectiu, els agents faran el curs bàsic de l’escola de Policia de Catalunya i hauran de superar un període de pràctiques de dotze mesos a la Policia Local de Mollerussa.

tracking