SEGRE

FIRA

Els torronaires d'Agramunt arrenquen la campanya amb optimisme i preveuen superar les vendes de l'any passat

Les firmes presenten més novetats per compensar la suspensió de la fira d'enguany

Els torronaires d'Agramunt arrenquen la campanya amb optimisme i preveuen superar les vendes de l'any passat

Els torronaires d'Agramunt arrenquen la campanya amb optimisme i preveuen superar les vendes de l'any passatANNA BERGA/ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els torronaires d'Agramunt han donat el tret de sortida a la campanya d'hivern, la més important de l'any, amb optimisme i amb la previsió de superar les vendes de l'any passat.

De fet, el propietari de Torrons Vicens i president de la IGP Torró d'Agramunt, Ángel Velasco, confia que aquestes festes de Nadal la gent consumirà més aquest dolç perquè passarà més temps a casa.

Això, malgrat la suspensió de la 32a Fira del Torró que s'havia de celebrar aquest cap de setmana, principal aparador del sector on les firmes concentren un volum important de les vendes.

La cancel·lació firal però, no ha dissuadit a centenars de persones de visitar el municipi amb la intenció de comprar i conèixer les principals novetats de torrons.

El president del Consell Regulador de la IGP Torró d'Agramunt i propietari de Torrons Vicens, Ángel Velasco, confia que la campanya d'enguany serà "bona" perquè, encara que la demanda dels restaurants no serà tan alta, la gent "sí celebrarà el Nadal a casa".

En aquest sentit, fins i tot preveu que les vendes "augmentaran", ja que els ciutadans "no sortiran tant dels seus habitatges i consumiran més torró".

Velasco ha lamentat que enguany no s'hagi pogut celebrar la Fira del Torró, tot i que ha afegit que en primer terme cal "vetllar per la seguretat". "Es nota a nivell de vendes, òbviament es ven molt i és la llançadora de la campanya de Nadal", ha afegit.

Tot i això, ha explicat que durant tot el cap de setmana han tingut un volum de feina molt elevat a la botiga, ja que tot i no haver-hi la fira, hi ha molta clientela assídua a visitar el municipi per aquestes dates.

tracking