SEGRE

MOSSOS ?TELONERS?

Detingut per robar 144 robots de neteja en un camió a Sidamon

Els lladres van esquerdar la tela del tràiler i van sostreure 8 dels 12 palets que transportava || Van ser interceptats a Cervera i el botí està valorat en 40.000 euros

A la furgoneta hi havia 144 robots de neteja valorats en un total de 40.000 euros.

A la furgoneta hi havia 144 robots de neteja valorats en un total de 40.000 euros.MOSSOS D’ESQUADRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir divendres passat a la matinada un veí de Santa Coloma de Gramenet de 28 anys acusat de robar 144 robots de neteja en un camió estacionat en una àrea de servei de l’autovia A-2 a Sidamon. Tres persones més van aconseguir fugir després d’un robatori que es va fer amb el mètode conegut com de teloner, que consisteix a esquerdar les lones dels remolcs dels camions per robar la càrrega.

Els fets van tenir lloc divendres passat prop de les tres de la matinada quan una patrulla que accedia a l’àrea de servei de Sidamon es va creuar amb una furgoneta de grans dimensions que sortia de l’àrea en direcció contrària. Els agents van iniciar un seguiment i, quan van accedir a l’autovia, van veure la furgoneta aturada al voral i com els seus ocupants eren recollits per un cotxe que els esperava en l’altre sentit. A continuació van fugir a alta velocitat en direcció a Barcelona. Ràpidament es va alertar la resta de patrulles i es va establir un dispositiu per interceptar el vehicle. Poc després, una dotació de la comissaria de Cervera els va detectar i, després d’un seguiment, van aconseguir interceptar-los. Els agents van arrestar el conductor mentre tres persones més fugien camps a través. En la fugida van tirar eines de tall com cúters, llanternes, passamuntanyes i eines per obrir panys.

Paral·lelament, una patrulla de Mollerussa va comprovar que a la furgoneta abandonada hi havia un total 144 robots de neteja, coneguts com Roomba, valorats en 40.000 euros. Posteriorment, van localitzar el camió en la mateixa àrea de servei.

Tenia la lona tallada i havien sostret vuit dels dotze palets que transportava. També van constatar que la matrícula de la furgoneta era falsa i que havia estat robada a finals del 2019 a Barcelona.

El conductor del turisme va ser detingut com a presumpte autor dels delictes de robatori amb força, robatori i furt d’ús de vehicle, falsificació de document públic i resistència i desobediència als agents de l’autoritat. La investigació continua oberta per intentar identificar, localitzar i detenir els altres tres lladres.

tracking