SEGRE

MUNICIPIS PROTESTES

Tàrrega denuncia vandalisme a Sant Eloi per valor de 4.000 euros

Una vintena de petits fanals van quedar trencats.

Una vintena de petits fanals van quedar trencats.AJUNTAMENT DE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Tàrrega va denunciar ahir davant dels Mossos d’Esquadra danys al mobiliari urbà del parc de Sant Eloi per valor de 4.000 euros. Les destrosses es van registrar durant el cap de setmana a l’emblemàtica zona verda de la capital de l’Urgell. En concret, van aparèixer arrancats i tombats una vintena de fanals de petita mida que serveixen per senyalitzar recorreguts per caminar pel parc i fer esport.

Per la seua part, la Policia Local també investiga els fets per poder-ne determinar l’autoria. A més, en cas que els desperfectes s’haguessin produït en horari

Operaris de l’ajuntament repararan els danys en els propers dies

nocturn, els seus autors també haurien vulnerat les restriccions de mobilitat del confinament nocturn per la Covid-19. El consistori ha expressat el seu rebuig davant d’aquests actes vandàlics, que d’altra banda també suposen una despesa afegida per a les arques municipals.

Recentment, també va aparèixer trencat un banc de formigó al parc. Operaris dels Serveis Municipals procediran a reparar els danys en els propers dies, segons el consistori.

tracking