SEGRE

Malestar veïnal per la pujada de sous de l'equip de govern de Gimenells

Vista de Gimenells, un dels municipis a la línia de bus.

Vista de Gimenells, un dels municipis a la línia de bus.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La pujada de sous ratificada divendres pel nou equip de govern de Gimenells ha provocat malestar entre molts veïns de la població. Critiquen que sigui el primer que han fet després de la moció de censura del 22 d’octubre que va apartar de l’executiu municipal Som Poble, que va guanyar les eleccions municipals, després del pacte entre PSC i PP per compartir l’alcaldia (vegeu SEGRE d’ahir).

A més, també qüestionen les quanties de les remuneracions ja que consideren que s’han triplicat respecte al que cobraven els anteriors edils. El nou equip de govern ha creat una junta de govern que l’oposició i molts veïns creuen innecessària, la qual cosa justifica que passin a rebre gairebé 40.000 euros davant els 13.100 de l’anterior equip. Aquesta qüestió ha dividit encara més els habitants d’aquest municipi del Segrià ja que n’hi ha que donen suport al nou consistori perquè addueixen que la dedicació a les tasques municipals ha augmentat sensiblement.

En aquest sentit, el nou alcalde, Iván Alcolea (PSC), va puntualitzar que la seua dedicació és gairebé completa i que no cobra més que altres antecessors en el càrrec. Va subratllar que els sous els sufraga la Generalitat.

tracking