SEGRE

Llicència per legalitzar la granja familiar de Dante Pérez a Gimenells

Vista de Gimenells, un dels municipis a la línia de bus.

Vista de Gimenells, un dels municipis a la línia de bus.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Gimenells tramita una llicència per legalitzar obres sense permisos en una granja de la família de Dante Pérez, regidor del PP i impulsor de la moció de censura que va donar l’alcaldia al socialista Iván Alcolea. L’anterior govern de Som Poble havia obert un expedient urbanístic per aquesta raó al desembre i, des d’aleshores, els propietaris havien presentat documentació al consistori per regularitzar els treballs. Alcolea va firmar el passat 3 de novembre, dotze dies després de la censura, l’edicte que sotmet a informació pública la regularització de la granja. El mateix dia va firmar el nou cartipàs municipal, que nomena Pérez primer tinent d’alcalde i li atorga la regidoria d’Urbanisme, amb l’encàrrec exprés d’actuar davant d’infraccions urbanístiques. L’acord entre PSC i PP preveu que el portaveu popular assumeixi l’alcaldia d’aquí a vuit mesos.

Al marge de la legalització, Alcolea va precisar que l’ajuntament tramita també un expedient sancionador per les obres il·legals, i va apuntar que la secretària municipal i tècnics del consell del Segrià treballen per fixar la quantia de la multa. “La firmaré sense problemes”, va dir.

La pujada de salaris del govern (vegeu SEGRE de diumenge) ha rebut crítiques de l’oposició i part dels veïns, si bé PSC i PP l’atribueixen a una dedicació més gran al consistori.

tracking