SEGRE

MUNICIPIS LLEURE

El Món Màgic de la Seu ofereix més de 50 actes però anul·la el Parc de Nadal

Suspèn els que generin aglomeracions per la Covid i gairebé tots són a l'aire lliure

L’escenari central dels actes serà el passeig Joan Brudieu.

L’escenari central dels actes serà el passeig Joan Brudieu.C.SANS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de la Seu d’Urgell va presentar ahir una nova edició del Món Màgic de les Muntanyes per aquest Nadal. Manté un cicle amb més de cinquanta activitats culturals, lúdiques i comercials, encara que s’han anul·lat tots els actes que podien generar aglomeracions, com el tradicional Parc de Nadal, i ha adaptat la resta a les mesures de seguretat sanitàries vigents, segons va explicar l’alcalde, Jordi Fàbrega.

La pràctica totalitat d’activitats, entre el 5 de desembre i el 5 de gener, són a l’aire lliure, sota reserva prèvia de plaça i amb controls d’aforament. Fàbrega va apel·lar “a la responsabilitat dels veïns perquè la Covid-19 no se n’ha anat”. El programa comença aquest dissabte amb la proposta Anem a buscar els tions al bosc, que arriba a la segona edició. Se celebrarà en dos torns i amb cita prèvia. Un dels plats forts del programa, la cavalcada dels Reis Mags, s’ha transformat en una recepció estàtica a la plaça Joan Sansa. Les famílies han d’inscriure-hi els participants i explicitar a quin rei s’entregarà la carta. L’escenari central de les activitats i espectacles infantils serà el passeig Joan Brudieu, que ha estat decorat i batejat com el Bosc del Món Màgic de les Muntanyes. L’edil de Cultura, Carlos Guàrdia, va explicar que han aprofitat el programa de Nadal per reprogramar activitats anul·lades a la primavera i estiu per la crisi sanitària.

El màping que es projectava cada any a la façana de la catedral se substituirà per un castell de focs des de la Torre Solsona. L’obra El Rescat dels Minairons canvia també de format i ubicació. El director, Joel Pla, va explicar que serà a la pista polivalent municipal. Han optat per un espectacle musical amb l’Orquestrina Trama i projeccions.

tracking