SEGRE

MUNICIPI TERCERA EDAT

Sidamon iniciarà la construcció del centre de serveis la tardor del 2021

La Generalitat subvencionarà aquest nou equipament amb 370.000 euros

El centre de servei es construirà a la zona de la vella escola.

El centre de servei es construirà a la zona de la vella escola.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Sidamon vol començar a construir el seu centre serveis el setembre del 2021. El consistori ja compta amb una subvenció de 370.000 euros per part del departament de Presidència de la Generalitat per a aquest nou equipament, que es construirà a la zona que ara ocupen les antigues escoles. Una vegada en marxa, oferirà diferents serveis per a les persones grans, però també n’inclourà d’altres per al conjunt de la població, com una biblioteca i una ludoteca.

El centre de serveis ocuparà una superfície de 200 metres quadrats i estarà connectat amb el consultori mèdic i el local social. Tindrà una cuina que permetrà oferir menús diaris per a les persones grans que vulguin dinar en companyia, encara que també podran emportar-s’ho a casa.

Disposarà també d’una zona per fer gimnàstica, dutxes, lavabos adaptats i altres serveis com bugaderia i planxa, podologia i fisioteràpia.

El consistori presentarà l’esborrany del projecte als veïns i posteriorment durà a terme un procés de participació ciutadana per introduir-hi possibles millores.

L’objectiu és aprovar el projecte constructiu abans de l’estiu, per així poder adjudicar-la al setembre.

Un altre dels municipis del Pla d’Urgell que comptaran amb un centre de serveis per a la tercera edat és Golmés. Les obres per habilitar-lo s’ultimen amb l’objectiu d’obrir-lo a la primavera.

En aquests moments s’ha iniciat el procés per adjudicar la gestió d’aquestes instal·lacions, ubicades a la primera planta del Centre Cívic. Les obres han comptat amb un pressupost de 35.000 euros i han inclòs habilitar una cuina, un menjador i altres espais pensats per a la tercera edat i els seus familiars.

tracking