SEGRE

Més de 70 confinats a l'estar en contacte amb contagiats a l'acadèmia militar de Talarn

Imatge d'arxiu de l'Acadèmia militar bàsica de sotsoficials de Talarn.

Denuncien tràfic de drogues a l'Acadèmia militar de TalarnSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més de setanta estudiants de l’acadèmia general bàsica de suboficials (AGBS) de Talarn estan confinats a l’haver estat en contacte estret amb els més de vint contagiats pel brot de coronavirus al centre. Així ho van corroborar ahir fonts de l’exèrcit de Terra, que van assegurar que tots els positius són asimptomàtics i que no hi ha hagut nous contagis després de la detecció de la primera vintena.

Tots ells formen part d’un dels grups en què es van dividir els alumnes, aïllats entre si per limitar l’abast dels contagis en cas que sorgís un brot en l’acadèmia, com finalment ha succeït. En aquest sentit, els contagis s’han detectat cap al final dels quatre mesos de formació que els aspirants a suboficials reben al centre d’ensenyament militar del Pallars Jussà.

Aquest període de l’any, entre els mesos de setembre i desembre, és precisament quan l’acadèmia rep un major nombre de persones. Actualment són mig miler, entre els 400 estudiants i un centenar més de militars que treballen al centre. Així mateix, hi ha hagut algunes persones confinades als seus domicilis de forma preventiva a causa de contagis que s’han produit en el seu entorn familiar, al marge de l’acadèmia.

tracking