SEGRE

Miralcamp tanca la llar d'infants pel positiu d'un alumne del centre

L’accés a la població de Miralcamp des de Mollerussa.

L’accés a la població de Miralcamp des de Mollerussa.E. FARNELL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de Miralcamp va tancar ahir la llar d’infants El Patufet al detectar un positiu entre els alumnes del centre de 0 a 3 anys. L’equipament no obrirà fins almenys d’aquí a deu dies.

Així mateix, al col·legi Sant Miquel es va confinar una aula del cicle inicial de Primària pel positiu d’un alumne. La llar d’infants és el cinquè centre que ha hagut de tancar a Lleida per casos de coronavirus des de l’inici de curs després de les festes nadalenques.

A Tornabous, l’escola reprendrà les classes avui en els cicles inicial, mitjà i superior de Primària, mentre que Infantil i la llar d’infants seguiran confinades perquè falta un resultat de les PCR. Els centres van tancar després de detectar sis casos i al principi havien de reprendre les classes ahir dilluns.

A tot Lleida hi ha 4.176 estudiants i personal educatiu en quarantena, 29 més que a l’últim balanç, de 173 classes confinades. Segons Educació, l’institut d’Alcarràs manté divuit grups aïllats i 378 persones (encara que fonts municipals diuen que ja han baixat a 15 i 320), el Josep Vallverdú de les Borges Blanques té onze classes i 285 persones confinades, i vuit i 139, el Canigó d’Almacelles.

tracking