SEGRE

Bellver regala cinc euros als que dinin als restaurants del municipi

Bellver de Cerdanya

Bellver de Cerdanya

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Bellver de Cerdanya ofereix descomptes per dinar als restaurants del municipi. Es tracta de bonificacions directes de 5 euros per persona i menú per als clients que dinin a l’establiment o optin per emportar-se el menjar. Per un menú de 10 euros, el client en pagarà 5.

El restaurador, per la seua part, acudirà cada setmana a l’ajuntament i aquest li abonarà els 5 euros de cada menú venut. Bellver té comptabilitzats una trentena d’establiments de restauració. La iniciativa forma part de la campanya Reactivem Bellver! El primer, les persones, un pla d’ajuts per pal·liar els efectes econòmics de la Covid-19.

El consistori ofereix també una injecció econòmica al comerç i serveis locals a través d’ajuts de fins a 300 euros per als restauradors que consumeixen en empreses del municipi, ja sigui en alimentació per omplir les neveres dels restaurants com en reparacions i manteniment del local.

L’alcalde, Xavier Porta, es va mostrar a favor de “donar ajuts a aquelles persones que tenen ganes de treballar”, “promovem el moviment i el consum de la gent i descartem donar ajuts perquè els establiments es mantinguin tancats”. La campanya inclou també promoure l’ocupació a través de contractes de treball temporals per sis mesos en la brigada municipal. Porta va destacar que els llocs de treball, entre 4 i 5, seran exclusius per a empadronats.

Destinaran també a lloguer social dos habitatges de titularitat municipal que acaben de rehabilitar i augmentaran l’horari dels serveis socials.

tracking