SEGRE

MUNICIPIS INICIATIVES

Vielha aborda el problema de l'habitatge i planteja pisos socials

Critica la inactivitat del Govern i recupera un solar que li va cedir

Imatge de la reunió de la taula d’habitatge de Vielha.

Imatge de la reunió de la taula d’habitatge de Vielha.A.V.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vielha ha constituït la taula que abordarà la problemàtica d’accés a l’habitatge. En la trobada, a la qual no va assistir Amassa, l’equip de govern d’UA va informar sobre la situació de l’habitatge social i la possibilitat de cedir terrenys públics per construir pisos d’aquestes característiques.

Un d’aquests solars es troba al costat d’Era Audiovisuau, que es va cedir a l’Incasòl el 2006. L’ajuntament l’ha recuperat després de quinze anys sense obres.

Des del consistori van explicar que han intentat cedir terrenys moltes vegades a la Generalitat per a habitatges socials, “però fa més de deu anys que no se n’ha construït cap”. “Davant d’aquesta inactivitat de l’administració catalana”, van dir, l’ajuntament treballa per buscar iniciatives que fomentin la construcció de vivenda social.

L’alcalde, Juan Antonio Serrano (UA), va explicar que la taula “permetrà debatre i tractar un problema molt estès entre la ciutadania” i va recordar que ja han pres mesures en aquesta matèria com la regulació dels pisos turístics..

tracking