SEGRE

MUNICIPIS PROJECTES

Les Borges busca reactivar un polígon de més de 40 hectàrees

Tremosa i Mir miren els plànols del polígon de Vaca-roja.

Tremosa i Mir miren els plànols del polígon de Vaca-roja.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les Borges vol reactivar el polígon de Vaca-roja, de 41 hectàrees. Està situat entre l’AP-2 i l’N-240 i la seua promoció va quedar aturada amb la crisi del 2008. L’alcalde, Enric Mir, va explicar ahir que “hi ha interès a tornar a reactivar-lo, però hi ha un problema de finançament que s’ha de resoldre”.

Va destacar que el final de la concessió de l’AP-2 a l’agost serà “un atractiu perquè vinguin empreses noves”.

Va apuntar que és “un projecte important per al futur de les Borges i les Garrigues”, va apostar per la col·laboració publicoprivada i va demanar la implicació de l’administració. El conseller d’Empresa, Ramon Tremosa, va visitar la zona on es vol implantar el polígon i va dir que “la millor forma de revertir la despoblació a les Garrigues” és oferir espais a les empreses per invertir. En aquest sentit, es va comprometre a parlar amb la conselleria de Territori i l’Incasòl “per veure com podem avançar ràpidament”.

Tremosa va apuntar que Aragó “està tenint una política molt proactiva d’oferir sòl industrial i facilitats per captar empreses catalanes” i “si estem despistats anirem perdent oportunitats”.

Per la seua banda, el delegat de la Cambra de Comerç a les Garrigues, Enric Vall, va entregar a Tremosa una carta sobre la preocupació de pobles de la comarca per la instal·lació de molins de vent.

tracking