SEGRE

EQUIPAMENTS APARCAMENT IL·LEGAL

Tancaran un terreny a Mollerussa usat com a pàrquing improvisat de camions

L’aparcament, ple de camions.

L’aparcament, ple de camions.FACEBOOK

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de Mollerussa ha demanat als propietaris d’uns terrenys davant de la ronda Ponent i la rotonda davant de la Creu Roja que col·loquin tanques o algun sistema que hi impedeixi l’accés de vehicles per evitar l’aparcament de camions.

I és que en aquests terrenys pròxims a Fondarella aparquen de forma recurrent aquests vehicles pesants al llarg del dia i també de nit, la qual cosa causa molèsties als veïns que viuen a la zona.

En concret, es queixen del soroll dels motors, de vegades en plena nit, i els camions que accedeixen o surten de l’esmentada zona, que posen en perill els vehicles que circulen per la ronda, segons denuncien alguns veïns, atès que es tracta d’un aparcament irregular que no està senyalitzat i no compta amb els serveis pertinents.

L’alcalde de la capital del Pla d’Urgell, Marc Solsona, va assegurar tenir constància de la problemàtica i va assenyalar que per aquesta raó es van posar en contacte amb el propietari dels terrenys per trobar-hi una solució. En aquest sentit, va apuntar que la setmana vinent es durà a terme una reunió per definir les actuacions que s’hauran de portar a terme per impedir l’accés de camions en aquest improvisat aparcament.

tracking