SEGRE

TURISME EQUIPAMENTS

Salàs de Pallars obre les botigues museu

Un grup de veïns del Pallars Jussà estrena la temporada i viatja al passat als establiments històrics || En una campanya en la qual s'aplicaran de nou totes les mesures per la Covid

Salàs de Pallars obre les botigues museu

Salàs de Pallars obre les botigues museuJORDI URIACH

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les botigues museu de Salàs de Pallars van rebre ahir els primers clients de la temporada. De la mateixa manera que durant la campanya del 2020, s’apliquen totes les mesures de seguretat per prevenir possibles contagis de coronavirus.

D’aquesta manera, el primer grup de visitants que van poder disfrutar d’un viatge al passat als establiments històrics d’aquest municipi va ser nou persones del Pallars Jussà, atès que les restriccions de la Generalitat que estan en vigor actualment a causa de la crisi sanitària generada per la Covid-19 limiten la mobilitat en l’àmbit comarcal.

Les botigues museu de Salàs són un dels principals reclams turístics del Pallars Jussà

L’alcalde de Salàs, Francesc Borrell, va assenyalar que en l’anterior temporada, que va acabar a finals de desembre, ja es van posar en marxa totes les mesures necessàries per fer front a la pandèmia. A més, Borrell va apuntar que l’actual campanya va començar dimarts passat, si bé fins ahir no van tenir el primer grup.

Les botigues històriques de Salàs de Pallars són un dels principals atractius turístics del Pallars Jussà i és un dels espais més visitats. Ofereixen al visitant la possibilitat de conèixer com eren antigament els establiments comercials.

Els turistes poden visitar en aquesta localitat l’estanc, la farmàcia, la barberia, la merceria i perfumeria, la botiga d’ultramarins, la impremta, el quiosc i el cafè. Es tracta d’espais que estan cuidats fins en el més mínim detall, en els quals el turista pot viatjar fins a una altra època a través de les visites guiades que s’ofereixen pels diferents locals que s’han recreat en aquesta població.

L’objectiu d’aquest museu és divulgar la història de l’antic comerç.

Salàs de Pallars obre les botigues museu

Salàs de Pallars obre les botigues museuJORDI URIACH

Salàs de Pallars obre les botigues museu

Salàs de Pallars obre les botigues museuJORDI URIACH

tracking