SEGRE

MUNICIPIS COMERÇ

Mequinensa recupera el mercat setmanal demà

Estrena ubicació al cap d'un any sense celebrar-se per la pandèmia

La plaça Joaquín Torres, que acollirà demà el mercat.

La plaça Joaquín Torres, que acollirà demà el mercat.A.M.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mequinensa recupera demà dimecres el mercat setmanal, gairebé un any després de suspendre’l per la pandèmia. El celebrarà en una nova ubicació provisional, a la plaça Joaquín Torres, encara que el lloc habitual és el vial paral·lel a l’N-211, segons fonts municipals. El motiu principal del canvi és facilitar el control per complir les mesures d’aforament i distància que exigeixen les mesures contra la Covid.

El nombre de parades es limitarà a un màxim de vint-i-un, així com les dimensions, que no podran superar els sis metres de longitud. Es recomana als comerciants que hi confirmin l’assistència per facilitar l’organització i distribució de parades. A més, s’ha establert un sentit únic de circulació dels clients, amb una entrada i una sortida. Hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic i personal municipal portarà a terme el control dels aforaments i vigilarà el compliment de les distàncies de seguretat.

Es limitarà a un màxim de 21 a la plaça Joaquín Torres i no podran superar els sis metres de llarg

La recuperació del mercat ha estat possible gràcies a l’aplicació d’una nova ordenança de venda ambulant aprovada al juliol. El consistori ja ha informat els interessats perquè tramitin les autoritzacions d’acord amb la nova normativa, marcada per la crisi sanitària.

Regula el procediment per sol·licitar l’autorització municipal, les característiques que han de reunir els llocs de venda, la ubicació, exposició de preus, neteja, infraccions i sancions.

tracking