SEGRE

Alerta a Agramunt al trobar casos de la soca britànica

La Seu prolonga 7 dies més les restriccions

Un robot d'anàlisi de proves PCR.

Un robot d'anàlisi de proves PCR.ICS Girona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agramunt va fer dimecres una crida a extremar les mesures de prevenció després de detectar 12 positius en l’última setmana, la gran majoria de la variant britànica de la Covid. L’ajuntament i el CAP van demanar no relaxar les mesures i van incidir en la necessitat de complir les quarantenes. La comissió de seguiment de la pandèmia formada per Salut i el consistori no descarta endurir les restriccions a nivell municipal en funció de l’evolució de la Covid.

D’altra banda, la Seu ha allargat les restriccions fins al dia 26, després de no haver- hi millores en les dades epidemiològiques. Entre altres mesures, hi haurà tancats els parcs infantils i les instal·lacions esportives municipals.

Segons l’ajuntament, hi ha quatre persones ingressades al Sant Hospital. A més, estan confinats sis grups escolars i tres d’extraescolars, amb 112 alumnes i nou professors.

A Tremp, on també han tancat equipaments, han baixat a 6 els ingressats a l’Hospital del Pallars. Fonts municipals van assenyalar que al municipi hi ha uns 19 casos actius i van apuntar que tot un curs de l’institut està confinat i es farà un cribratge als alumnes.

tracking