SEGRE

Mones tradicionals i figuretes de xocolata artesanes a Pastisseria Graells de Balaguer

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

A Pastisseria Graells de Balaguer són pastissers des de l'any 1966 i generació darrere generació han aconseguit fer-se un nom a la comarca i a tota Catalunya. Actualment l'empresa està regentada per Pere Graells i el seu fill Pere, que s'ha format en les millors escoles de Barcelona per continuar amb el negoci i, més endavant, agafar-ne el relleu. En el seu establiment ubicat al carrer Major de Balaguer, en ple centre històric, hi trobem pastissos, la típica coca de samfaina, canapès, rebosteria salada i dolça, gelats, torrons...

Tot fet amb passió i cuinat amb un ingredient comú: la matèria prima de primera qualitat. Tal i com expliquen ells: 'la clau d'un bon producte és aquesta matèria prima que, tot i ser més cara, és molt més bona i saludable'. A més, els seus productes no necessiten conservants ja que estan fets a demanda i pensats per a que passi el menor temps possible entre la seva el·laboració i la seva ingesta.

En temps de Pasqua, com cada any, el seu aparador s'omple de color i olor amb les figuretes de xocolata que amb tant esforç i mestratge preparen durant setmanes de forma artesanal. Els nens i nenes poden escollir entre múltiples opcions: figuretes basades en personatges de dibuixos animats (Mickey, Minnie, Tom & Jerry, Lol, Doraemon...), en animals de Pasqua (conills, gallines...), en jocs d'ordinador (Fornite, Pikachu...) o figuretes d'objectes (motos, cotxes, pilotes...). Un gran assortit que, de ben segur, farà les delícies de qualsevol fillol.

Pastisseria Graells c/ Major 4, Balaguer Telèfon  973 44 52 94

El Pere Graells Jr. és el fill de l'actual propietari.

Pere Graells Jr.

tracking