SEGRE

Tremp allarga les mesures i tanca parcs infantils

Ha registrat 40 casos en els últims vint dies

Imatge d’arxiu d’una vista del centre urbà de Tremp.

Imatge d’arxiu d’una vista del centre urbà de Tremp.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de Tremp va decidir ahir prorrogar fins dilluns que ve el tancament d’equipaments municipals. A més, ha ampliat les mesures i s’han clausurat els parcs infantils, la pista de skate i les zones esportives del Pinell i el Juncar. S’afegeixen als pavellons, l’Edifici El Club, el Espai Cultural La Lira i la biblioteca, que van tancar dilluns de la setmana passada. L’escola de música continuarà oferint classes telemàtiques.

Fonts municipals van explicar que en els últims vint dies s’han detectat quaranta casos de coronavirus, dels quals el 90% correspon a la variant britànica. No obstant, van apuntar que els pacients ingressats per Covid a l’Hospital del Pallars han descendit a cinc. Val a recordar que Sort també ha tancat equipaments (vegeu SEGRE d’ahir).

De la mateixa manera, la Seu d’Urgell va anunciar la setmana passada que prorrogava les restriccions, que impliquen la clausura d’equipaments com les instal·lacions esportives municipals, fins aquest divendres al no haver millorat les dades epidemiològiques.

Per la seua banda, la capital de l’Alt Urgell va registrar el cap de setmana una nova defunció, que eleva el total a 23 a la ciutat. Es tracta d’un pacient que estava ingressat a l’hospital i que tenia més de vuitanta anys.

tracking