SEGRE

TRÀNSIT SINISTRALITAT

Mor un veí de Solsona en un xoc frontal a la carretera C-55 al Bages

La víctima, de 40 anys, va morir divendres poc després de ser evacuada a l'hospital de Manresa || Primera mort a les vies catalanes durant la Setmana Santa

Accident amb dos ferits greus divendres a la Seu d’Urgell.

Accident amb dos ferits greus divendres a la Seu d’Urgell.C. SANS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un veí de Solsona de 40 anys, M.C., va morir divendres a la tarda en una col·lisió frontal a la C-55 al terme municipal de Sant Joan de Vilatorrada, a la comarca del Bages. És la primera víctima mortal a les carreteres lleidatanes aquesta Setmana Santa.

Els serveis d’emergències van informar que l’accident va tenir lloc quan faltaven cinc minuts per a les sis de la tarda en el punt quilomètric 38 d’aquesta carretera quan, per causes que es desconeixen i s’investiguen, es va produir una col·lisió frontal entre dos vehicles. Un dels conductors, el veí de Solsona, va resultar ferit de caràcter molt greu i va ser traslladat a l’Hospital de Manresa, on va morir poc després.

El xòfer de l’altre vehicle va patir ferides de caràcter lleu.

A causa de l’accident, es van activar quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Tres persones van morir a les carreteres lleidatanes al març, de les quals dos eren menors, de 15 i 9 anys

Pel que fa a l’afectació a la zona de l’accident, la via va quedar tallada en els dos sentits de la marxa durant poc més de dos hores, fins després de les vuit del vespre.

Amb aquesta víctima mortal, ja són 19 les persones que han perdut la vida en accidents de trànsit a les carreteres catalanes des de començament d’any, segons va informar el Servei Català de Trànsit. I la primera en el període de vacances d’aquesta Setmana Santa, que avui començarà l’operació tornada, que finalitzarà demà dilluns a les deu de la nit (s’avança a causa del confinament nocturn).

Des de començament d’any, quatre persones han mort en accidents a les carreteres lleidatanes, una menys que en el mateix període de l’any passat. Tanmateix, el mes de març ha estat negre pel que fa a sinistralitat viària a la província de Lleida, ja que va finalitzar amb tres víctimes mortals, quan el mateix mes del 2020 no se’n va registrar cap. A més, dos de les quatre víctimes eren menors d’edat, una de 15 anys i una altra de 9.

Cau amb el cotxe per un desnivell d’uns 15 metres a Camarasa Una jove conductora va resultar ahir il·lesa al patir una sortida de via i caure per un desnivell d’uns 15 metres a Camarasa. Els serveis d’emergències van ser alertats a les 14.23 hores que s’havia produït una sortida de via d’un vehicle, que havia caigut per un pont a la carretera C-13, al quilòmetre 66,1.

Fins al lloc es van traslladar quatre dotacions dels Bombers, que van baixar fins on es trobava el vehicle per si hi havia algú atrapat, però van constatar que la conductora, de 20 anys, havia sortit pel seu propi peu. Després d’abalisar la zona, un camió grua es farà càrrec del cotxe.

Val a recordar que dos persones van resultar ferides de gravetat divendres en una col·lisió frontal a la carretera N-260 a la Seu d’Urgell. Tres persones més també van resultar ferides.

tracking