SEGRE

ESNOTICIA

Aragó amplia el tancament perimetral, que acabava avui

Extremadura el dona per finalitzat

La terrassa d’un bar a Gijón, en vigílies de la Setmana Santa.

La terrassa d’un bar a Gijón, en vigílies de la Setmana Santa.EUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de la Diputació General d’Aragó, Javier Lambán, va anunciar ahir que prorrogaran el confinament perimetral del territori, mesura que finalitzava avui mateix. “Les decisions les ha adoptat el departament de Sanitat” i el Govern aragonès en conjunt “els ha donat suport sempre i així continua sent”, va explicar el també dirigent socialista.

Al contrari, la Junta d’Extremadura va decidir ahir donar per acabat el tancament perimetral que estava vigent des de mitjans de març. La mesura decaurà avui mateix, encara que es mantindrà el màxim de quatre persones fixat per a reunions en interiors. En paral·lel, la Generalitat Valenciana va apostar per mantenir la majoria de les restriccions vigents, encara que va ampliar fins a sis persones els consumidors que es permeten en terrassa i a dos els nuclis de convivència que es poden reunir en espais tancats.

D’altra banda, la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, va anunciar que pròximament, amb l’arribada de més vacunes, se subministraran també als centres de salut en cap de setmana. “Quan ja sí que hi hagi vacunes en molts centres de salut, no es pot en tots perquè són nombrosíssims, però sí en moltíssims”, va dir.

tracking