SEGRE

MUNICIPIS PATRIMONI

L'antiga discoteca Big Ben es ven per 1,3 milions d'euros

Va tancar fa sis anys després de passar a mans d'una entitat bancària || El solar ocupa més de 6.500 m

La façana de l’antic recinte de lleure que dona a l’N-II.

La façana de l’antic recinte de lleure que dona a l’N-II.JOAN GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’antiga discoteca Big Ben de Golmés està a la venda per 1.384.110 euros. El macrocomplex de lleure, que va tancar les portes el 2015 després de trenta-nou anys d’història, es comercialitza a través d’Haya Real Estate.

Un gran cartell llu des de fa unes setmanes a la façana de l’edifici en què se n’anuncia la venda. El recinte va tancar després de quedar en mans del BBVA al cap de diversos anys en decadència.

En el moment en què va canviar de mans, ja es va fer pública la intenció de la nova propietària de vendre el complex, que ocupa una superfície de més de 6.500 metres quadrats i, segons la informació del servidor immobiliari, està inclòs en un pla d’actuació pendent d’urbanització i d’ús residencial que ocupa 13.000 metres quadrats. A prop de l’antiga discoteca se situa també la fàbrica de Puleva.

Big Ben va ser durant anys un referent al sector de l’oci nocturn a Europa i rebia cada setmana centenars de clients procedents de diferents punts de la geografia espanyola..

BBVA va vendre el 2018 el 80% dels seus actius immobiliaris al fons d’inversió Cerberus. Haya Real Estate treballa tant per a BBVA com per al fons d’inversió americà.

Golmés ultima una nova ordenació de l’espai L’ajuntament de Golmés preveu aprovar aquest semestre la nova ordenació de l’àmbit en el qual es troba el recinte del Big Ben, a l’espai entre el límit de terme municipal amb Mollerussa, l’antiga N-II i la via del tren. L’alcalde, Jordi Calvís, va explicar que el solar permetrà usos residencials o d’altres. L’ajuntament ja va aprovar una modificació d’usos de la zona per possibilitar la implantació d’alguns com l’esportiu, la qual cosa permetria, per exemple, convertir l’antiga discoteca en una zona de pàdel indoor. L’actuació també va permetre incrementar les superfícies comercials de 400 a 800 metres quadrats. Calvís va dir que per ara poques empreses o particulars han mostrat interès al consistori a adquirir aquests terrenys.

tracking