SEGRE

MUNICIPIS URBANISME

Os de Balaguer inverteix 385.000 euros a renovar els carrers del centre

El safareig de la Font Vella, a Os de Balaguer.

El safareig de la Font Vella, a Os de Balaguer.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament d’Os de Balaguer invertirà 385.798 euros a renovar els carrers del centre de la població.

El projecte d’urbanització contempla el canvi de les instal·lacions d’aigua i desaigües, a més de la nova pavimentació dels carrers. L’alcaldessa, Estefania Rufach, va explicar que aquesta obra serà finançada pel PUOS i ha d’estar finalitzada en un any.

Va justificar la necessitat d’actuar a la xarxa de desaigües i aigua del municipi perquè és molt antiga i genera molts problemes de ruptures i fuites durant l’any. Els treballs s’iniciaran a la zona alta de la població, on s’ubica el castell, i aniran baixant fins a la plaça de la Font.

“Aquesta actuació serà només una fase del projecte total i ara s’incidirà més en els carrers petits i estrets del nucli antic i en altres fases es preveu abordar la resta d’àrees de la població”, va dir Rufach. .

Les obres impliquen renovar les canonades dels desaigües i aigua pel seu estat obsolet

D’altra banda, els veïns d’Os van elegir instal·lar un nou sistema de descalcificació d’aigua potable com a proposta en la qual invertir els 20.000 euros dels pressupostos participatius d’aquest any. L’EMD de Gerb finalitza la seua pròpia consulta demà diumenge.

tracking