SEGRE

EQUIPAMENTS CONCURS

L'alberg de Vallbona surt a licitació per obrir-lo a l'estiu

Es valorarà que creï sinergies amb projectes del territori

L’alberg i l’Espai Maldanell, situats a l’antic molí.

L’alberg i l’Espai Maldanell, situats a l’antic molí.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ple de l’ajuntament de Vallbona de les Monges va aprovar dijous passat la licitació per a l’explotació de l’alberg municipal i l’Espai Maldanell. L’alcaldessa, Elisabet Riera, va explicar que l’objectiu és que entri en funcionament aquest estiu per ajudar a dinamitzar el municipi. Els interessats han de presentar un projecte del qual es valorarà que creï sinergies amb altres del territori.

La gestió de l’alberg sortirà a concurs per 3.000 euros durant cinc anys, a raó de 50 euros mensuals, a més de les despeses de manteniment (aigua, llum, gas...). L’alberg té capacitat per a setze persones (vuit lliteres). Els treballs, que van acabar el novembre de l’any passat, van suposar una inversió d’uns 100.000 euros i van ser finançats entre la Diputació de Lleida i els fons europeus Feder en el marc del projecte Ponent Actiu.

L’Espai Maldanell és un centre d’interpretació dels ecosistemes naturals i la biodiversitat, especialment de les aus, de la Vall del Corb, que es va inaugurar el gener del 2020 a l’edifici de l’antic molí del comú.

tracking