SEGRE

INFRAESTRUCTURES

L'aeroport de Lleida-Alguaire es prepara per començar un curs de manteniment aeronàutic el 17 de maig

Impartit per l'Escola Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú, està adreçat a joves inscrits al SOC i ofereix 15 places

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'aeroport de Lleida-Alguaire ultima aquests dies el detalls per donar el tret de sortida el pròxim 17 de maig a un curs de mecànica aeronàutica. Impartit per l'Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú (EFAV), està adreçat a joves demandants d'ocupació i finançat al 100% pel SOC.

Compta amb 15 places i ja hi ha 10 inscrits. El director de l'EFAV, Àlvaro Molinuevo, considera que el curs és una bona oportunitat pels joves interessats en el manteniment de qualsevol tipus de vehicle perquè té bones sortides professionals. A més, destaca que Lleida-Alguaire és "perfecte" per dur-lo a terme ja que compta amb aules a la torre de control i és un aeroport industrial i per tant molt adient per posar en pràctica els coneixements teòrics.

El curs, que porta per nom 'Operacions auxiliars de manteniment aeronàutic', arrencarà el pròxim 17 de maig i té una durada total de 420 hores, de les quals 340 hores corresponen a la part teòrico-pràctica a l'aeroport i 80 són pràctiques que els estudiants realitzaran en empreses del sector a partir del mes d'octubre.

Al finalitzar la formació, els alumnes rebran un certificat de professionalitat com a auxiliars de manteniment que els permetrà treballar en un taller o a l'interior de les aeronaus a peu de pista. El director de l'EFAV, Àlvaro Molinuevo, diu que el curs s'adreça a persones interessades en el manteniment de màquines i en destaca la bona sortida laboral, al ser "una professió que no és molt coneguda". A banda d'això, els alumnes han de ser demandants d'ocupació ja que la formació està subvencionada pel SOC.

tracking