SEGRE

MUNICIPIS OBRES

Llavorsí condiciona el passeig de la Pallaresa

El passeig, després de traslladar el transformador elèctric.

El passeig, després de traslladar el transformador elèctric.J.V.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de Llavorsí ha finalitzat les obres per reformar el passeig que discorre al costat del riu Noguera Pallaresa, al tram comprès entre el parc infantil i el poliesportiu. Ha suposat el trasllat d’un transformador elèctric que impedia el pas als vianants.

Segons va indicar l’alcalde, Josep Vidal, els veïns de les cases limítrofes han facilitat aquesta actuació del consistori, que ha obligat a ocupar zones de la seua propietat per dur a terme les obres, per la qual cosa els va agrair la seua col·laboració. Vidal va indicar que era una reivindicació dels habitants del municipi, ja que el transformador que hi havia era un obstacle a la zona de passeig.

D’altra banda, també s’han finalitzat els treballs de la sala per a vetllatoris, que ha suposat una inversió de més de 140.000 euros. Per executar aquests treballs s’ha comptat amb ajudes de la Diputació de Lleida i, de fet, està previst que el president de la corporació, Joan Talarn, inauguri el nou equipament.El tanatori també és un servei que han estat reclamant els veïns de la població.

tracking