SEGRE

ESNOTICIA

PCR dijous i dissabte als mercadillos de la capital

Un dels participants ahir al cribratge a Solsona.

Un dels participants ahir al cribratge a Solsona.CONSORCI SANITARI DEL SOLSONÈS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El departament de Salut posa en marxa avui cribratges per detectar la Covid amb PCR d’automostra a la ciutat de Lleida i que duraran fins a finals de maig. Van dirigits a les persones de setze a seixanta anys que no hagin passat la Covid en els últims tres mesos i que tampoc tinguin les dos dosis de la vacuna.

Així doncs, cada dijous es faran proves al mercadillo del Camp d’Esports, de 9.30 a 14.00 hores, i al Centre Cívic de l’Ereta, de 15.30 a 19.30, on el cribratge s’orienta als veïns del Centre Històric. També es faran cada dissabte al mercadillo de Barris Nord, de 9.30 a 14.00.

Els participants hauran de recollir un kit, realitzar-se la prova al mateix lloc i tornar-la. Seguidament, rebran un segon kit per tornar la prova feta al mateix lloc als quinze dies. Els resultats estaran a La Meva Salut entre 48 i 72 hores després. Si el resultat és positiu, es contactarà amb la persona.

Primer cribratge a Solsona, que seguirà demà i dilluns Salut va arrancar ahir al Centre Sanitari del Solsonès, a la capital d’aquesta comarca, el cribratge amb automostres de PCR per detectar casos de Covid que està duent a terme a la regió sanitària de la Catalunya Central. Hi van participar 86 persones i el cribratge continuarà demà i el dilluns d’11.30 a 14.30 i de 15.00 a 18.00. La comarca té un risc de rebrot de 1.105 punts després de detectar un centenar de casos en les últimes dos setmanes.

tracking