SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Mor en un accident l'exalcalde de Puigverd Josep Maria Batlle

Va ser primer edil durant vint-i-quatre anys i senador pel PSC || El sinistre es va produir ahir a les 13.30 hores al bolcar el tractor que conduïa en un camí asfaltat

Josep Maria Batlle.

Josep Maria Batlle.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Josep Maria Batlle i Farran, exalcalde de Puigverd de Lleida i exsenador pel PSC, va morir ahir al migdia al tenir un accident de tractor a la seua localitat. El sinistre es va produir a les 13.30 hores. En aquella hora Batlle circulava amb el tractor per un camí asfaltat del municipi quan, per causes desconegudes i que s’estan investigant, va bolcar i va caure en un camp, segons va informar el Servei Català de Trànsit. El conductor va quedar atrapat sota el vehicle i va morir. Al lloc de l’accident van acudir quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i dos ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Josep Maria Batlle, de 71 anys, va ser alcalde de Puigverd de Lleida pel PSC entre els anys 1979 i 2003 i va ser escollit senador per Lleida el 2000, 2004 i 2008. També va estar a la Diputació de Lleida entre el 1987 i el 2003.

El PSC de les Comarques de Lleida, Pirineu i Aran va mostrar ahir “el més sentit condol a familiars i amistats” i va destacar que “tant en la seua trajectòria com a agricultor com en la de polític pel PSC-PSOE, Josep Maria Batlle va estar estretament lligat a l’acció agrària, sent portaveu a la comissió d’Agricultura, Ramaderia i Pesca al Senat i un ferm activista de la política municipal”.

El sinistre registrat ahir constitueix el primer accident mortal de tractor que té lloc enguany a les comarques de Lleida. L’any passat van morir per aquesta causa cinc agricultors, quatre en sinistres amb tractors i un altre amb un motocultor.

Josep Maria Batlle.

Josep Maria Batlle.SEGRE

tracking