SEGRE

Emprèn un negoci de restauració a l'Urgell malgrat la incertesa sanitària

Un veí de Castellserà va planejar obrir un restaurant quan el sector de la restauració era un dels més perjudicats

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Són escassos els negocis que han alçat la persiana el darrer any per culpa de la pandèmia del coronavirus. Però encara ho són menys els restaurants que han obert portes després que el sector de l’hostaleria hagi estat un dels més afectats per les restriccions a la mobilitat social. Tot i això, Castellserà té des de fa poques setmanes un nou gastrobar gràcies a la iniciativa d’un veí del municipi, que va decidir emprendre aquest negoci enmig de la crisi sanitària. Està confiat en la recuperació del sector.

La limitació horària dels bars i restaurants el va obligar a fer només el servei de dinar al començament, però la recent obertura de la restauració fins a les 11 de la nit l’ha obligat a ampliar la plantilla fins als sis treballadors. Confia en què és una passa endavant per la recuperació del sector.

MÉS FLEXIBILITAT

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha acceptat aquest dijous les mesures cautelars subsidiàries demanades pel Gremi d'Hosteleria sobres les mesures anti-covid del Govern que van entrar en vigor el 9 de maig passat i ha acordat allargar el tancament de bars i restaurant de les 23 h. a les 00 h. de la nit i ampliar l'aforament interior del 30% al 50%. La decisió entra en vigor avui mateix.

Emprèn un negoci a l'Urgell malgrat la incertesa sanitària

Emprèn un negoci a l'Urgell malgrat la incertesa sanitària

tracking