SEGRE

Motoristes ferits a les Garrigues i l'Alt Urgell

Un ciclista va caure a Montferrer i hi va haver accidents de cotxe a Tremp i la Pobla

Una ambulància del Servei d'Emergències Mèdiques

Una ambulància del Servei d'Emergències MèdiquesSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos motoristes van resultar ahir ferits al tenir sengles accidents a les Garrigues i l'Alt Urgell. Un conductor d'enduro es va trencar la clavícula en una zona de difícil accés entre els Omellons i l'Espluga Calba. L'accident es va produir a les 11.46 hores i fins al lloc van acudir dos dotacions dels  Bombers que van traslladar el ferit fins a una ambulància. Va ser evacuat a l'Arnau de Vilanova.

A la tarda, a les 17.03 hores, un motorista va tenir una sortida de via a la carretera C-462 al seu pas per Josa i Tuixén. El ferit va ser evacuat a l'hospital de la Seu d'Urgell. Així mateix, un ciclista també va resultat ferit al caure a l'Alt Urgell, concretament a Montferrer i Castellbò. L'accident es va produir a les 11.00 i va ser evacuat a l'hospital de la Seu d'Urgell.

Per la seua banda, l'ocupant d'un cotxe va resultar ferit ahir a primera hora del matí en una sortida de via a la carretera N-260 a la Pobla de Segur, al túnel de Sant Pere de les Maleses. A Vilamitjana, a Tremp, un cotxe també va sortir de la carretera i una persona va patir lesions lleus.

Dispositiu especial per la Segona Pasqua

Trànsit va anunciar ahir que aquest cap de setmana es portaran a terme 1.235 controls d'alcoholèmia i drogues, de distraccions, de velocitat i de transport a les carreteres de Catalunya amb motiu de la Segona Pascua ja que dilluns es festiu en moltes localitats com Barcelona. Sortiran fins a 535.000 vehicles i es preveuen retencions per accedir a Andorra. 

tracking