SEGRE

MUNICIPIS EQUIPAMENTS

La Granadella obre l'alberg al cap de més de tres anys d'obres

L'estrena aquest estiu i dissabte podran visitar-lo els veïns

Les dependències del nou alberg ja estan preparades.

Les dependències del nou alberg ja estan preparades.A.L.G.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les obres de rehabilitació de les antigues cases dels mestres com a alberg municipal de la Granadella estan en la recta final i, de fet, l’ajuntament preveu estrenar l’equipament aquest estiu. Tindrà una vintena de places i s’utilitzarà com a alberg juvenil a l’estiu i per a temporers a l’hivern, durant la campanya de recollida de l’oliva, va explicar l’alcaldessa, Elena Llauradó.

La reconversió ha suposat gairebé tres anys d’obres i una inversió de més de 120.000 euros. Quedarà pendent aleshores una tercera fase al segon pis per fer-hi dos habitatges socials, amb la previsió d’habilitar una tercera vivenda en els dos propers anys, va indicar Llauradó.

La rehabilitació ha consistit a reforçar l’edifici amb una estructura metàl·lica, millorar l’eficiència energètica, les condicions acústiques i la salubritat, amb la renovació de les façanes que compten amb un sistema d’aïllament tèrmic de l’exterior i la substitució dels elements de fusta per alumini. L’ajuntament ha organitzat aquest dissabte una jornada de portes obertes.

tracking