SEGRE

ESNOTICIA

Campanya per promocionar l'economia de proximitat

De la Diputació, sota el lema de “Tinc sort de sentir-te a prop” || Posa en valor productors i consumidors de quilòmetre zero

La presentació es va dur a terme a l’estand de la Diputació.

La presentació es va dur a terme a l’estand de la Diputació.J.GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

“Tinc sort de sentir-te a prop” és el títol de la nova campanya de promoció de l’economia de proximitat de la demarcació de Lleida, l’Alt Pirineu i Aran que la Diputació va presentar ahir des del seu estand a la Fira de Sant Josep. Es tracta del rellançament de la campanya “Tinc sort de tenir-te a prop”, que va posar noms a les persones que defensen diàriament els negocis i empreses de proximitat, la qual cosa ha propiciat un augment de les visites a les seues pàgines web i ha activat les vendes i les comandes, tal com va explicar el vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació, Carles Gibert.

Montse Balcells, gerent de la Cooperativa John Fil, protagonista de la primera campanya, va assegurar que la iniciativa els ha permès promocionar-se. Amb la crisi van decidir llançar la seua pròpia marca, i gràcies a aquesta iniciativa “ens vam donar a conèixer al territori i vam donar una mica d’impuls a la marca”.

Van apostar per fer venda en línia i així arribar als consumidors finals. Gemma Capell, directora de Red Peppers i consumidora de la campanya, va remarcar que “hem de posar en relleu allò nostre, no només per fomentar l’economia local, sinó també pels avantatges mediambientals que proporciona comprar un producte de Lleida”.

tracking