SEGRE

SUCCESSOS ARRESTOS

Detingut un veí de Sort per exhibicionisme davant de menors d'edat

Imatge de la comissaria dels Mossos a Sort.

Imatge de la comissaria dels Mossos a Sort.MOSSOS D’ESQUADRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van arrestar divendres un veí de Sort de 55 anys per exhibicionisme davant de menors d’edat. Els fets es van produir al voltant de dos quarts de set de la tarda, quan la policia catalana va ser alertada que un home havia ensenyat les seues parts íntimes a unes menors que eren en una zona propera al parc del Riuet.

Els agents que es van traslladar al lloc van recollir el testimoni de diversos veïns que van presenciar l’escena i que van donar la descripció de l’exhibicionista que, segons van apuntar els Mossos d’Esquadra, era un home conegut al municipi. Pocs minuts després, van rebre l’avís que el presumpte autor es trobava al carrer Doctor Agustí Muxí i Monroset i es van traslladar al lloc per procedir a la seua identificació i arrest per un delicte d’exhibicionisme.

El mes de desembre de l’any passat, la Guàrdia Urbana va arrestar a Lleida un jove de vint-i-cinc anys acusat de masturbar-se davant de cinc nens a l’avinguda Blondel. Van ser els mateixos menors els que van donar la veu d’alarma a una patrulla que es trobava en servei de vigilància a la zona de l’Eix Comercial.

tracking