SEGRE

TRADICIONS CONCURSOS

La federació catalana de gossos pastors reprèn els concursos post-Covid

Un pastor amb un ramat d'ovelles.

Un pastor amb un ramat d'ovelles.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Federació Catalana de Gossos d’Atura va decidir dissabte en assemblea reprendre la celebració dels certàmens de la lliga anual que s’organitzen a Catalunya, Andorra i França garantint les mesures sanitàries, després que l’any passat se suspenguessin per la pandèmia. D’aquesta manera, se celebraran els concursos a Osseja (França) el 18 de juliol; Prades el dia 1 d’agost; Llavorsí el 22 d’agost i Castellar de n’Hug el 29 d’agost i Rives de Freser el 5 de setembre.

Aquest any no es farà el concurs de Castellterçol, al Moianès, i s’està estudiant si se celebra el de Canillo, a Andorra. Aquests populars concursos convocaran pastors de diferents punts de Catalunya, les illes Balears, el País Basc, França i de València.

L’alcalde de Llavorsí, Josep Vidal, va explicar que el del Pallars Sobirà, que sempre se celebra el tercer diumenge d’agost i que aquest any cau en el dia 15, es farà una setmana més tard perquè no es concentrin tants visitants i així augmentar la seguretat del certamen popular.

tracking